Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting predstavlja revolucionarni način podmladjivanja, upravo zbog činjenice što je to najefikasniji nehiruški tretman za zatezanje lica i tela. Jednostavan, bezbolan i potpuno bezbedan postupak spada u neinvazivnu tehnologiju sa zavidnim rezultatima.
Starenje je prirodan proces koji započinje sredinom dvadesetih godina. Već posle 25. godine života, koža postepeno smanjuje stvaranje kolagena, što uzrokuje pojavu bora i opuštanje kože. Kolagen je protein koji proizvodi telo i predstavlja sastavni deo vezivnog tkiva, koje je od vitalnog značaja za naš organizam. Sastoji se od finih isprepletenih vlakana koja čine mrežu, a zadužen je za mek, zdrav i lep izgled naše kože. Ova vlakna se ubrajaju u vezivno tkivo, koje međusobno povezuje ćelije, i uz elastin čini osnovu za čvrstoću kože.
Kolagen i elastin koži osiguravaju elastičnost, gipkost, čvrstoću i vlagu. Pod uticajem spoljnih faktora i u procesu starenja kože dolazi do oštećenja kolagena i do smanjena njegove proizvodnje, što uzrokuje opuštanje kože i nastanak bora. Jedini način da se ovaj proces uspori ili zaustavi jeste da se poveća njegova proizvodnja i ojačaju postojeća kolagenska vlakna.

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting

Putem radio talasa dolazi do akumuliranja toplote u dubokim slojevima kože, sa minimalnim uticajem na površinske slojeve, što dovodi do intezivne sinteze kolagena i elastina i njihovog ponovnog stvaranja, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga se vidi odmah nakon prvog tretmana,te predstavlja tretman izbora za zatezanje kože lica, vrata, dekoltea, podbratka, stomaka, butina, ruku. Ovaj tretman se naročito preporučuje nakon tretmana mršavljenja, radi sprečavanja pojave opuštanja kože.
RF lifting je podesan za tretiranje i lica i tela. Zavidni rezultati se postižu u tretiranju bora i linija oko očiju, spuštenih kapaka, kesica oko očiju, finih bora cela i lica, opuštenih obraza, labijalnih bora, podbratka, dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i zadnjice.
Kod većine klijenata, neposredno po tretmanu primetan je efekat u vidu blagog zatezanja. Po završetku tretmana koža postaje svežija, znatno mekša, dok je pri dodiru glatka, elastična i čvrsta.

Kombinacija RF liftinga i mezoporacije je najmoćnija metoda nehirurškog liftinga!

LICE: Radiotalasni lifting se radi kod atonične kože, prevremenog starenja, fotostarenja, dehidratacije, smanjenog turgora kože, pre i posle hirurških tretmana. Na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće. Nazolabijalne brazde se smanjuju, a koža zateže.

TELO: Lifting kože tela može da se radi nakon anticelulit i tretmana mršavljenja, a zatim zatezanje grudi, gluteusa, opuštene kože (stomaka, unutrašnje strane butine, ruku), zatim smanjenje strija i celulita.

Dugotrajni rezulati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 6 do 10 tretmana u individualnom vremenskom razmaku. Za održavanje je potrebno uraditi povremene tretmane, s obzirom na potrebe svakog klijenta.


  • +381 37 443 815   |  +381 65 81 53 522   |  +381 63 81 53 522


  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.