Anticelulit masaža

Profesionalno uradjena anticelulit masaža ne sme da boli i stvara modrice.

Glavni cilj anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva na određenim,tj.  kritičnim regijama, te ubrzavanje cirkulacije krvi i limfe čime se pospešuje razmena materija u organizmu i ubrzava izbacivanje štetnih, toksičnih materija koje utiču na stvaranje celulita. Obavezna je masaža stomaka radi eliminacije toksina i poboljšanja rada organa za varenje.
Pošto je celulit uglavnom lociran 3-5 mm ispod površine kože pritisak mora da bude doziran kako ne bi došlo do neželjenih efekata kao sto su podlivi, modrice, popucali kapilari.
Nezaobilazni deo anticelulit programa je i unos većih količina tečnosti i to vode ili nekog drugog napitka koji pospešuje drenažu i detoksikaciju organizma.
Upotreba različitih gelova i krema protiv celulita može da doprinese bržem uklanjanju celulita ukoliko se koriste u kombinaciji sa masažom. Posebno se preporučuje upotreba anticelulitne kozmetike u fazi održavanja postignutih rezultata.
Eliminacija celulita je dugotrajan proces, kada ga se konačno i rešiti mora se i dalje voditi računa o ishrani, unosu tečnosti, fizičkoj aktivnosti i niz drugih činioca, kako bi se sprečilo ili bar usporilo njegovo ponovno pojavljivanje.
Zavisno od problematike kod klijenta, anticelulit masaža se može kombinovati sa nekim od anticelulit programa.


  • +381 37 443 815   |  +381 65 81 53 522   |  +381 63 81 53 522


  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.